Logo.jpg

  Wie ben ik

  Ik stel me graag even aan u voor;

  Mijn naam is Hans Beumers, geboren in 1957 in Venlo en opgegroeid in een gezin met twee broers. 

  Met de geboorte heb ik hooggevoeligheid en andere gaven meegekregen, waarvan de uitingen niet altijd door de omgeving begrepen werden.

  Als kind al wist en zag ik dingen die anderen (nog) niet konden plaatsen.

  Als puber probeerde ik o.a. te begrijpen hoe het multidimensionale universum in elkaar zou kunnen steken en hoe energetisch reizen in deze dimensies mogelijk zou zijn.

  Communicatie over deze onderwerpen met leeftijdsgenoten en anderen uit mijn omgeving landden niet waardoor ik een aards jasje in de vorm van "wat de omgeving van mij verwacht" als bescherming heb aangetrokken.

  Ik heb veel leermomenten gehad, waaronder 3 serieuze ongelukken.

  Het eerste op 6-jarige leeftijd, waar ik me nog weinig van herinner, de tweede op 12-jarige leeftijd, met een hele bijzondere bijna-dood ervaring, en de derde als jongvolwassene.

  Bij dit laatste ongeluk heb ik met de hersenen van een jongvolwassenen de ontwikkelingscyclus van geboorte tot aan mijn toenmalige leeftijd bewust mogen herbeleven, wat tot veel inzichten leidde en nog leidt met betrekking tot dit onderwerp.

  Mijn energetische aspecten hebben zich aanvankelijk geconcentreerd tot het ontwikkelen van mijn eigenlijke persoon en hebben zich niet bewust naar de omgeving geuit.

  Deze ontwikkeling leidde tot een onbalans tussen mijn Ik-Zelf en mijn "aards jasje". Hiervan werd ik me bewust door het spontaan healen van een persoon uit mijn omgeving.

  Daarna heb ik met mijzelf afgesproken dat mijn Ik-Zelf zich naar buiten toe mocht uiten. Deze "vrijgave" leidde tot enkele jaren van ontwikkelingen en ervaringen met het gevoel dat vele jaren achterstallig onderhoud versneld ingehaald werd. Intensief maar ontzettend mooi en leerzaam.

  Deze explosieve ontwikkeling van mijn energetische kant leidde wederom tot onbalans met mijn aardse kant, waardoor deze ook weer aandacht mocht krijgen. Het is en blijft een spel van uitbalanceren.

  De rode draad in mijn leven is mijn interesse in de mens als individu, mensen georganiseerd, de mensheid in zijn geheel, hun rol/invloed op de aarde, de aarde zelf en de aarde als deel van het universum.

  Bij mijn zelfontwikkeling zowel als bij het omgaan met mensen spelen mijn hooggevoeligheid en mijn invoelingsvermogen een belangrijke rol.

  " Ben de verandering die je wilt zien " (Ghandhi) leidde mij tot het inzicht om mijn Intu├»tie gericht verder te ontwikkelen. Dit doe ik enerzijds door het volgen van workshops, cursussen, opleidingen en anderzijds door het spreken, aanreiken en energetisch behandelen van mensen.

  Hiermee heb ik de basis gelegd voor mijn eigen praktijk.

  Mijn hobby en passie hebben hiermee een nieuwe vorm van uiting erbij gekregen.

Hamabe Copyright 2019
Website hosting design Marktmedia