Anderen over mij

Voor Hans over Hans.
Ik ben gehuwd met een gesloten man die met heel veel bezig is vanbinnen. Er waren soms wat klachten en enkele jaren terug was er een operatie aan een cyste in de buurt van het hart. Toen Hans dat hoorde dacht hij aan een drieling. Mijn man was inderdaad al van een tweeling. Onlangs was er bij een familieopstelling een heftige reünie van de drieling. Iedereen zegt: wat zie jij er goed uit! Hans heeft hem op weg gezet tot een innerlijk zijn en weten dat verder ontwikkelt. Vooral de persoonlijke bevestiging die komt van Hans dankt mijn man aan hem. Dank je wel Hans!

Onze dochter zat op 22 jarige leeftijd heel erg in de knoop. Ik bracht haar in contact met Hans terwijl ze ook gevolgd werd door een psychologe. Fysiek waren er klachten waarover ze met niemand durfde spreken. Ze kon dat wel met Hans via mail en ze voelde ook aan dat ze op afstand geholpen werd door hem. Haar vertrouwen zat goed en na een jaar heeft ze heel veel terug op een rij gekregen voor zichzelf. Ook de fysieke klachten zijn voorbij. Indien ze onzeker werd mailde ze naar Hans die haar de juiste woorden gaf op het goede moment. In die periode als moeder kon ik weinig doen dan toekijken en alleen maar een weg wijzen. Nu zegt ze dat ze een heel bijzonder jaar heeft gehad en haar leven terug op spoor zit. Ze is Hans zeer dankbaar. Hij begrijpt vanuit een ander niveau en gaat even mee op weg.
Sonia Sucaet

‘Liefdevol raakt Hans de essentie aan vanuit een dieper en hoger weten. Hij opent daarmee de weg naar een mogelijke volgende stap. Zijn eenvoud werkt krachtig en ontroerend.’
Hilda Breda

Hans ken ik als een zeer integere therapeut, die mensen begeleid vanuit liefde, rust en neutraliteit. Hans weet je haarfijn naar de kern van je vraagstuk/klacht te begeleiden en dit samen met jou te healen/zuiveren/op te lossen. Hierbij heeft hij voor mij echt een rol van een meester die je begeleid. Door zijn sterk ontwikkelde intuitie maakt hij contact met de essentie van je vraagstuk. Het mooie van Hans vind ik dat hij je niet direct verteld wat hij allemaal voelt/doorkrijgt maar dat hij samen met jou op zoek gaat naar je eigen antwoorden, waarbij hij je coacht om ook je eigen gevoel te gebruiken/ontwikkelen. Tenslotte vind ik Hans heel down to earth en maakt hij contact met je op een laagdrempelige en respectvolle wijze. 
John Driesen

Hans is een man met een groot hart voor anderen. Altijd bereidwillig om te helpen, samen te werken en te sparren. 
Geen afstand is hem te ver, geen vraag is hem teveel. 
Zijn grootste passie is zijn medemens te begeleiden op zijn of haar levenspad zodat deze uiteindelijke persoonlijke verder kan groeien.’
Karin de Mulder

Dat Hans Beumers een gave heeft, is mij inmiddels duidelijk. Ondanks zijn grote gevoeligheid en zijn sterke helende vermogens, heeft hij mij toch begeleiding gevraagd in de vorm van het bijwonen van de opleidingen die ik geef. Het is altijd fijn zijn warme persoonlijkheid in de groep te mogen ervaren Ik hoop dat Hans zijn gave mag delen met veel mensen, want hij heeft veel moois te bieden.
Marion Berndsen – medium en opleider

Hans kwam ik tegen als een klant in de winkel waar ik werkte, we raakten aan de praat en ik vroeg een keer zijn nummer, je weet maar nooit dacht ik toen. Een jaar later zag ik door de bomen het bos niet meer en besloot hem te bellen. Een beetje ongemakkelijk kwam ik binnen maar zijn deur stond gelijk open. Hij praat op jouw trilling zodat je alles begrijpt wat hij zegt. Ik ben stappen verder gekomen samen met Hans. Hans begeleidt me waar ik op dat moment tegen aan loop, heb zo mijn leven een heel stuk makkelijker kunnen maken en ben dan ook blij dat hij destijds binnen kwam. Uiteindelijk is het je eigen keus om hulp te vragen en ben er achter dat je je niet hoeft te schamen ervoor. Hans laat je zeker in je waarde en hij vind niks te gek. Hij respecteert je zoals je bent en staat langs je wanneer je erom vraagt . Voor mij een echte steun en lieve vriend geworden .
Natalie Deenen

Een gesprek of consult met Hans is zeer geruststellend en prettig. Hij begrijpt snel waar je wezenlijk mee stoeit, en hoe je gericht tot een oplossing kan komen. Zijn liefdevolle en nuchtere kijk op zaken maakt dat je snel in een beter en luchtiger gevoel terecht komt. Hij is in staat om zaken inzichtelijk voor je te maken zodat je je eigen situatie bewust kan begrijpen en oplossen. Consulten van Hans ervaar ik als krachtig en enorm helend!!! Klachten kunnen echt zeer snel verdwijnen of verminderen. Echt een aanrader dus… Persoonlijk ben ik helemaal tevreden over zijn werkwijze. Hans is een specialist en vakman op zijn gebied. Hij heeft een groot hart voor jou als mens, dier en natuur. Bel gerust!
Silvia Haanen – spiritueel therapeut

Hans heb ik leren kennen doordat wij beiden tegelijkertijd instroomden in een cursus. Wat mij opviel was dat ik bijna elke cursusdag naast hem zat. Hij gaf mij een gevoel van veiligheid, ondersteuning en rust. Prachtige ervaringen en energieën hebben we met elkaar mogen ervaren en delen waar ik zeer dankbaar voor ben. Vanuit zijn bescheidenheid en nederigheid vertegenwoordigt hij het “eenheidsbewustzijn”. Voor mij is hij een mens van de “nieuwe tijd ” met zijn eigenschappen die hem typeren: Integer, Zuiver, Open, Zacht, Krachtig en Liefdevol. Deze man heeft een bijzondere gave voor wie dit wil en mag ontvangen.
Tera Laseur

Hans is een fijne man met een heerlijke humor maar vooral met een warm groot hart. Hij is empathisch doch recht door zee en liefdevol confronterend. Hans weet de energie te duiden en heeft me vooral heel goed verder geholpen met onze twee gevoelige kinderen. Een consult bij hem brengt vooral rust, inzicht en een stukje bevestiging.
Jacqueline Rijks