Medium

Als medium ben ik een kanaal voor de spirituele wereld. Vragen stellen aan en antwoorden krijgen van kan op verschillende manieren, onder andere door een afstemming, een voor de persoon geschreven tekst, automatisch schrijven, automatisch tekenen, een reading, een persoonlijk gesprek of een gesprek van ziel tot ziel. Hiervoor zijn nodig: toestemming van de betreffende persoon, een foto en eventueel vragen. Een reading is ook mogelijk in de vorm van een persoonlijk consult.

Bij een afstemming wordt de vraag door mij aan de spirituele wereld voorgelegd. Ik voel wat hierop doorkomt, vertel het of schrijf het op.

Bij een reading wordt door mij de energie van dit en of vorige levens van de betreffende persoon gelezen en vertel ik wat ik waarneem. Een reading kan ook aan de hand van een of enkele vragen.

Bij automatisch schrift wordt de vraag opgeschreven en daarmee aan de spirituele wereld voorgelegd. Bij het antwoord vanuit de spirituele wereld wordt mijn schrijfarm door hen overgenomen en komt een reactie voor diegene die gevraagd heeft op papier te staan.

Bij een gesprek van ziel tot ziel neem ik aan de hand van een foto van de betreffende persoon in de energie contact op en, als deze ziel het toestaat, communiceren wij met elkaar. Over deze communicatie kan uitwisseling met de vrager plaatsvinden in zoverre de ziel mij dit toestaat. Ik deel ook mijn ervaringen tijdens deze communicatie.

Een andere vorm van mediumschap is het trancemediumschap. Hierbij stel ik mijn lichaam en persoon ter beschikking aan de spirituele wereld waardoor deze zich via mij kunnen manifesteren. Deze vorm van mediumschap kan spontaan en kortstondig gebeuren en ook in de vorm van een georganiseerde gelegenheid. Het laatste moet goed voorbereid zijn en in een juiste context gebeuren omdat deze vorm van mediumschap veel energie van het lichaam van het medium zelf vraagt.